Klussenbedrijf Mr. Fix It
contact contact
terug terug
Mr. Fix It
Ada van Hollandstraat 32
2613 SK
Delft
06-50459299
info@mr-fix-it.nl
Klussenbedrijf Mr. Fix It kan elke klus voor u begeleiden en/of uitvoeren.
Zelfstandig of in samenwerking met bouwkundig tekenaars, installateurs, stukadoors, glaszetters, schilders en andere bouwbedrijven kunnen we daadwerkelijk elke klus aan. Van deuren afhangen tot volledige renovatie, verbouw of uitbouw, indien gewenst inclusief complete vergunningsaanvraag.

Kijk voor meer informatie verder op deze website, of neem direct contact met ons op.Uw bericht is naar ons verstuurd. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.
Renovatie of verbouw
Opknappen voor verkoop
Badkamers
Splitsen
Renovatie of verbouw

Wij verzorgen volledige renovaties, verbouwingen en uitbouwen en hebben hier ruime ervaring in. Dat betekent van slopen tot afwerking een soepel lopend traject. Mocht u een omgevingsvergunning (vroeger bouwvergunning) of splitsingvergunning nodig hebben voor uw plannen, dan kunnen wij u adviseren over welk plan het meeste kans op goedkeuring heeft en kunnen ook meteen de vergunning voor u aanvragen. Een combinatie van ervaring in de bouw en een bouwkundigtekenaar zorgen voor een efficient verloop van dit proces en zal vertraging in het geheel minimaliseren. Hieronder staan een aantal foto's van een afgerond project.
Opknappen voor verkoop

In de huidige huizenmarkt is het belangrijker dan ooit om je woning goed voor de dag te laten komen als u deze wilt verkopen. De ervaring van menig makelaar is dan ook dat een kleine investering in de woning wonderen kan doen. Diverse makelaars raden hun klanten dan ook aan, om ons even een aantal punten in een woning op te laten knappen.
Binnenkort vindt u hier foto’s van wat dergelijke beperkte acties voor uw woning kunnen doen.
Badkamers

Net zoals de meeste klussenbedrijf zijn de meest voorkomende aanvragen voor ons renovaties en het nieuw aanleggen van badkamers en toiletten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ervaring geen probleem is. Hieronder staat een voorbeeld van een aanleg van een nieuwe badkamer.
Splitsen

Voor het splitsen van een woning en het verbouwen ervan naar twee nieuwe woningen is specifieke ervaring erg handig. Niet alleen voor het aanvragen van de vergunning, maar ook in hoe de bouw uiteindelijk moet worden uitgevoerd en hoe de aanvraag zo kan worden ingediend dat er geen onnodige kosten tijdens de bouw worden gemaakt. Wij hebben die ervaring en kunnen voor u het hele traject goed laten verlopen. De foto's hieronder geven een beeld weer van voor en na de splitsing/verbouwing.